C of D advies? Zomerschool!

Is uw kind bevorderd met een C of D advies voor bepaalde vakken? En heeft uw kind deze vakken ondanks het C of D advies gekozen? Dan is de kans groot dat de kennis van het vak en/of de vaardigheid in het vak niet heel sterk is. Dat kan tot gevolg hebben dat uw kind erg hard zal moeten werken om dit vak aan het einde van het schooljaar met een voldoende af te sluiten of te slagen.

Om te voorkomen dat uw kind faalt in die vakken in het komend schooljaar, biedt De Kick van het Kunnen in de Fontein Zomerschool aan. In de Zomerschool repareren wij de gebreken in de kennis en/ of vaardigheden van uw kind, zodat het optimaal mee kan komen in het komend schooljaar. En zodat het maximaal kans maakt om die vakken die wat zwakker zijn, toch succesvol af te kunnen ronden.

Wij bieden deze trajecten aan in overleg met u en met de school. We halen op waar de ‘gaten’ in de kennis zijn en gaan aan het werk met de leerstof die extra aandacht behoeft. We toetsen deze op een representatieve wijze, zodat wij aan u en aan de school kunnen terugkoppelen welke resultaten er zijn behaald. Zo is elk traject precies afgestemd op de behoefte van uw kind en gericht op het behalen van resultaat.

Omdat deze trajecten op maat gemaakt worden, wordt er in overleg met u en de school een inschatting gemaakt van de tijd die hiermee gemoeid zal zijn.  De periode waarin deze trajecten uitgevoerd zullen worden is in de Zomervakantie.

Locatie

De Fontein

Aagje Dekenlaan 2

1403 HH Bussum

Volg ons

Op de hoogte blijven?