Zelf huiswerkbegeleiding opzetten

Ben jij docent of heb jij affiniteit met leerprocessen? Lijkt het je leuk om je eigen praktijk of bedrijf op te zetten in het begeleiden van scholieren? Wil je graag weten wat daarbij komt kijken en hoe je dat aanpakt? Kom dan naar onze workshop!

In deze workshop oriënteer jij je op wat het betekent om begeleiding te geven in een eigen bedrijf, praktijk of schoolomgeving. Hoe je dat handig organiseert, maar ook wat je hiervoor inhoudelijk moet weten en kunnen. En wat je nodig hebt om te kunnen starten.

Wij zijn ervaren ondernemers en docenten die jarenlange en succesvolle ervaring hebben in het verzorgen van begeleiding aan scholieren. Vanuit deze kennis en ervaring nemen wij jou graag mee in hoe jij dat ook kunt neerzetten!

Natuurlijk ondersteunen we je ook als je besluit om door te gaan en je eigen praktijk of bedrijf wil gaan opzetten. Je kunt dan bij ons terecht voor opleiding en training, maar ook advies en ondersteuning. Van lesmateriaal tot aan administratieve zaken, van personeelsmanagement tot marketing. Jij bepaalt van wat jij van ons wil en nodig hebt, zonder dure franchise-constructies.

Deze workshop duurt van 10.00 tot 14.00 uur en kost € 75, inclusief materiaal en een heerlijke lunch 🙂 Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel met Ilene / 06-58887672. Wij laten je dan weten wanneer de workshops plaatsvinden en hoe jij je kunt inschrijven.

Locatie

De Fontein

Aagje Dekenlaan 2

1403 HH Bussum

Volg ons

Op de hoogte blijven?