Nieuw!

Gegarandeerd overgaan of slagen met De Kick van het Kunnen!

Wilt u uw kind ook het allerbeste meegeven qua school en vervolgopleiding? Wilt u daarbij uw kind wel een normale schoolervaring geven, maar met de pluspunten van het particulier onderwijs? Kom dan naar de Kick van het Kunnen!

In de begeleiding van de Kick van het Kunnen gaan wij helemaal voor uw kind! Wij werken met een team van sprankelende en enthousiaste docenten samen om uw kind alles te bieden dat het nodig heeft in aanvulling op het schoolprogramma, in een kleinschalige en veilige setting.

Dit betekent dat uw kind díe begeleiding krijgt die het nodig heeft voor een vaste prijs van € 550,- per maand. Helemaal op maat. Zodat uw kind gegarandeerd overgaat. Of slaagt!

Wij bieden niet alleen de aanvulling op wat school biedt, maar meer dan dat! Zo krijgt uw kind bij ons ook aanvullende training. Hieronder staat ons aanbod uitgebreid beschreven.

Wat kunt u allemaal van ons verwachten? Voor de all-in prijs van € 550,- per maand:

  1. Huiswerkbegeleiding en bijles

Uw kind krijgt alle aanvulling op het schoolprogramma dat het nodig heeft. Helemaal op maat. Als uw kind thuis is, is het helemaal klaar en kunt u samen ontspannen.

  1. Studievaardigheden

Studievaardigheden zijn belangrijk tijdens de schooltijd, maar ook in bij de vervolgopleiding die uw kind gaat doen. Bij ons leert uw kind hoe het effectief en efficiënt kan leren, op een manier die bij uw kind past.

  1. Concentratievaardigheden

Concentreren kun je leren! Het ontwikkelen van handvatten en een structuur waarbinnen uw kind zich optimaal kan concentreren, is een vaardigheid waar uw kind de rest van het leven profijt van heeft.

 

21ste eeuwse vaardigheden

Naast al deze ondersteuning die gericht is op het schoolwerk, vinden wij het ook belangrijk dat uw kind maximaal voorbereid is op de toekomst. U toch ook?

Om die reden geven we ze extra lessen op het gebied van 21ste eeuwse vaardigheden. De kinderen krijgen eerst een workshop van de verschillende trainingen om te kunnen snuffelen. Bij gebleken enthousiasme gaan we daarna door met meer training!

  1. Training Programmeren

Omdat wij denken dat kinderen ook voorbereid moeten zijn op een toekomst, waarin digitale kennis en computervaardigheden meer en meer centraal staan, bieden wij een training programmeren aan. Er is een beginners en gevorderdentraining, dus kunnen zij hierin al een stevige basis leggen voor de toekomst.

  1. Training Ondernemersvaardigheden

Als uw kind in de bovenbouw zit, krijgt uw kind ook ondernemersvaardigheden aangeboden. Of uw kind nou ondernemer wil worden of niet, er wordt steeds meer ondernemerschap verwacht van mensen, ook in bestaande organisaties (daar noemen ze dat ‘intrapeneur’). Uw kind heeft met onze training een streepje voor op anderen die deze kwaliteiten minder ontwikkeld hebben.

Creativiteit is ook een belangrijke kwaliteit. Door creatief te zijn, kun je je eigenheid tot uitdrukking brengen. En door er concreet mee bezig te zijn, ontwikkel je deze kwaliteit en onderscheid jij je van anderen. En leuk! Ook dit doen we op een manier van nu: d.m.v. computers en smartphones.

  1. Training Beats!

Beats is muziek maken op de computer. Zo kan blijken of uw kind wellicht onvermoede talenten heeft à la Martin Garrix! Of gewoon heel veel plezier heeft in muziek maken!

  1. Training foto’s bewerken en filmpjes maken met je smartphone

Wil jij ook leren hoe je met je smartphone de vetste plaatjes kunt maken? Zodat je echt opvalt op Instagram? En hoe je op Youtube en Snapchat kunt vloggen, zodat ook jij beroemd kunt worden? Wij leren het je!

 

Extra mogelijkheden (tegen meerprijs):

 

Extra vak(ken) op elk niveau

Heb je een concrete vervolgopleiding op het oog, maar niet de juiste vakken gekozen, of wil je toch veranderen van richting, dan kan dat! Wij leiden je op onder begeleiding van een bevoegd docent tot het staatsexamen. Op elk niveau, dus extra vakken volgen op havo of zelfs vwo-niveau is mogelijk.

Persoonlijke keuze

Als uw kind nog andere wensen heeft, onderwerpen waarover ze meer willen weten of dingen die ze willen leren, laat ons dit dan weten. Wij zullen ervoor zorgen dat uw kind dit krijgt op een manier die aansluit bij de leervraag van uw kind.

Informeer naar onze voorwaarden en de mogelijkheden via het contactformulier!

Wij nemen dan contact met u op om uw wensen en vragen door te spreken.

Klik hier om aan te melden

Locatie

De Fontein

Aagje Dekenlaan 2

1403 HH Bussum

Volg ons

Op de hoogte blijven?